Ons cryptoteam is genomineerd voor de Dutch Blockchain Awards 2022!

Watsonlaw_nominated_DBCA

Ons cryptoteam is genomineerd voor de Dutch Blockchain Awards 2022!

We zijn voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Dutch Blockchain Awards! Dit bevestigt niet alleen dat (internationale) cryptobedrijven, maar ook vooraanstaande partijen zoals Blockchain Netherlands Foundation (BCNL) en haar achterban, ons cryptoteam wederom zien als een toonaangevend team dat met state of the art-kennis uitzonderlijke prestaties levert. Een team dat daarbij ook inzet op het delen van kennis en het creëren van bewustzijn over de gevolgen van nieuwe wetgeving op het gebied van crypto en blockchain.

De Dutch Blockchain Awards worden woensdag 23 november 2022 uitgereikt. Je kunt stemmen tot en met 18 november. Natuurlijk stellen we ook jouw stem erg op prijs. Stemmen kan hier. We zijn genomineerd voor de categorie BCNL Community Award vanwege onze betrokkenheid bij de crypto community en de mate waarin we kennis delen en exposure creëren, met name op het gebied van crypto-regelgeving.

Deze nominatie hebben we te danken aan ons hele cryptoteam. Dus dank vooral aan Willem-Jan Smits, Camiel VermeulenEline JanssenInge Lakwijk, Rens Kattebelt, Marlinde Nannings en Jorie Corten. Zonder hun getting things done-mentaliteit en vasthoudendheid om de fascinerende wereld van blockchain te ontdekken, was deze nominatie niet tot stand gekomen.