Willem-Jan Smits

Willem-Jan Smits.  Partner/advocaat

Nieuwe paden bewandelen en concreet stappen durven zetten naar de beste oplossing. Dat is typisch Willem-Jan. Hij is transparant, direct en geeft vanuit expertise en ervaring heel concreet advies. Dat vergroot kansen.

 

Durven te pionieren. Durven stappen te zetten. Dat vraagt niet alleen om heel goed te weten wat je doet en met welk doel. Dat vraagt ook om lef, om inzicht en om doorzettingsvermogen. Willem-Jan heeft dat. Is er een uitdaging, dan gaat hij direct aan de slag. Daarbij schakelt hij snel en neemt hij zorgen uit handen. Cliënten vinden hem een prettige gesprekspartner, waarmee het goed samenwerken is. Met reden. Willem-Jan is heel concreet, on point en geeft duidelijk aan wat er moet gebeuren. Dat doet hij met aandacht voor detail en oog voor resultaat. Dat geeft houvast, richting en rust.

 

Willem-Jan begon zijn carrière bij een middelgroot advocatenkantoor, waar hij al snel uitgroeide tot specialist insolventierecht, ondernemingsrecht en blockchain. Na de specialisatieopleiding Insolventierecht cum laude af te ronden, ontwikkelde hij zich vanuit grote interesse in new technology tot een advocaat die bruggen slaat tussen het reguliere ondernemingsrecht en de toepassing daarvan op ontwikkelingen in nieuwe technologieën, zoals blockchain, smart contracts en cryptocurrencies.

 

Willem-Jan is specialist bij uitstek en pionier op het gebied van tokenization, token contracting en de daarmee samenhangende financieringsfases, waaronder seed funding en token offerings (ICO/STO). Zijn cliënten zijn start-ups en grote bedrijven met een sterke interesse in de toepassing van nieuwe technologieën in hun bedrijf.

“Nieuwe technologieën vragen om nieuwe inzichten”

Expertises.

 

Branches.

  • Bouw & Infra
  • Medisch
  • Financiële markten
  • Technology
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.