Inge Lakwijk

Inge Lakwijk.  Advocaat

Het hoofd koel houden, analytisch kijken en stap voor stap orde op zaken stellen. Dat is typisch Inge. In hectische situaties en bij complexe problemen zorgt haar aanpak voor rust en overzicht.

 

Inge is een all round ondernemingsrechtadvocaat, met specialisatiediploma’s op het gebied van faillissementsrecht en privacy. Door haar ervaring met gerechtelijke procedures en faillissementen, weet Inge als geen ander hoe te acteren als dingen misgaan. Dat komt goed van pas als er problemen zijn, maar haar expertise is ook uitermate waardevol bij het begeleiden van ondernemingen die zich toekomstbestendig en professioneel willen ontwikkelen. Want ondernemers duurzaam vooruithelpen, dat is wat Inge wil. Ze houdt daarbij van aanpakken. Orde scheppen uit chaos. Knopen doorhakken. Losse eindjes afhechten. Maar ook van uitleggen. Een klus klaren of een probleem oplossen geeft haar energie, maar ze is pas echt tevreden als cliënten zelf ook een stap wijzer zijn geworden.

 

Als advocaat in faillissementen is Inge voor alle stakeholders een betrouwbaar aanspreekpunt, zodat zij zich gehoord, gezien en geholpen voelen. Hoe bedachtzaam en analytisch zij als advocaat ook te werk gaat, haar aanpak is altijd mensgericht. Inge is een dochter van ondernemers en heeft zelf ervaring als DGA in het mkb. Dat stelt haar in staat om de dynamiek van een middelgrote onderneming én de situatie van de ondernemers erachter te begrijpen.

 

Inge studeerde in Tilburg. Nadat zij in 2011 haar Master Rechtsgeleerdheid afrondde, hield zij zich als advocaat in Eindhoven bezig met zaken op het gebied van handels- en procesrecht. In 2016 deed zij als gerechtssecretaris ervaring op met de beoordeling van handelsrechtgeschillen aan de kant van de rechtbank. Sinds 2017 legt Inge zich in het bijzonder toe op faillissementsrecht en bescherming van persoonsgegevens (privacy).

Relevante berichten.

“Kalm blijven, juist als het crisis is.”

Expertises.

 

Branches.

  • Financiële markten
  • Technology
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.