Inge Lakwijk

Inge Lakwijk.

Het hoofd koel houden, analytisch kijken en samen zorgen voor een heldere afwikkeling. Dat is typisch Inge. Zij is bedachtzaam en sterk op de inhoud gericht, maar stroopt ook graag de mouwen op om volgens de uitgedachte strategie orde op zaken te stellen. Haar aanpak zorgt voor overzicht, rust en focus in een hectische situatie. Voor alle betrokkenen.

 

Als advocaat werkt Inge nauw samen met curatoren in het afwikkelen van faillissementen. Ze heeft daarin een actieve, maar ook een adviserende rol. Door haar juridische analyse en scherpe blik, weet de curator zich verzekerd van een doordachte aanpak, waarin de feiten grondig zijn uitgezocht en alle juridische opties op een rijtje staan. Zo kunnen snel en doeltreffend knopen worden doorgehakt.

 

Hoe bedachtzaam en analytisch Inge ook te werk gaat, haar aanpak is altijd mensgericht. Als advocaat in faillissementen wil zij voor alle stakeholders een betrouwbaar aanspreekpunt zijn, zodat zij zich gehoord, gezien en geholpen voelen. Inge is een dochter van ondernemers en heeft zelf ervaring als DGA. Dat stelt haar in staat de onderneming én de ondernemer erachter te begrijpen.

 

Inge studeerde in Tilburg. Nadat zij in 2011 haar Master Rechtsgeleerdheid afrondde, legde zij zich als advocaat in Eindhoven toe op procesrecht en ondernemersrechtelijke geschillen en deed zij ervaring op bij de rechtbank. Daarna zette zij de stap richting het insolventierecht, waarbij de eerder opgedane ervaring en expertise nu goed van pas komen. Inge houdt van de afwisseling en uitdaging van het insolventierecht. Ze is op haar best wanneer zij in een onderneming geparachuteerd wordt, zodat zij zich snel kan inleven en direct met en voor de curator aan de slag kan.

Relevante berichten.

“Kalm blijven, juist als het crisis is.”

Expertises.

 

Branches.

  • Financiële markten
  • Technology
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.