Marlinde Nannings

Marlinde Nannings.  Advocaat

Analytisch, doortastend, iemand die graag aan de wieg van ontwikkelingen staat. Dat is typisch Marlinde. Zij bijt zich liefst vast in complexe zaken en weet de wetenschappelijke kant praktisch toepasbaar te maken. Dat werkt verhelderend.

 

Marlinde heeft de nieuwsgierigheid van een wetenschapper, maar staat met beide benen in de praktijk. Dat is precies de reden waarom ze als advocaat al helemaal thuis is in het cryptoteam van Watsonlaw. Hier krijgt Marlinde de ruimte de breedte op te zoeken én tegelijk de diepte in te gaan. Om mede richting te geven aan de advisering in decentralized finance en de bijbehorende dynamieken in regelgeving rondom cryptocurrency. Marlinde vindt het interessant om waarde op meerdere manieren te creëren en cliënten te helpen om hun bedrijfsplannen binnen de huidige regulering mogelijk te maken. Zeker in deze tijd waarin ze in het cryptoteam van Watsonlaw heel dicht op de ontwikkelingen kan zitten.

 

Marlinde studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. Tijdens haar exchange aan University of Sydney ontdekte zij het vak van corporate finance. Bovendien ontdekte zij de impact van crypto. Haar interesse was gewekt: in deze combinatie wilde zij verder.

 

Marlinde hield vast aan haar plan. Zo wist ze bij het schrijven van haar scriptie, die in boekvorm is uitgegeven en twee scriptieprijzen in de wacht sleepte, al dat haar toekomst in crypto lag. Na een kort dienstverband bij een groot advocatenkantoor, vond Marlinde een promotieplek aan de Radboud Universiteit, bij het Instituut voor Financieel Recht, waar zij een aantal jaren als docent actief was en onderzoek deed naar regulering van cryptocurrency in de EU.

 

Meer weten over Marlinde? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

“Samen aan de wieg van ontwikkelingen staan”

Expertises.

 

Branches.

  • Financiële markten
  • Technologie
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.