Carrière

Carrière:

 

Profiel

Watsonlaw is een advocatenkantoor dat zich toelegt op het ondernemingsrecht, insolventierecht, corporate litigation en de juridische implementaties van blockchaintechnologie.

 

Wij staan onze cliënten op diverse fronten bij, zoals bij: fusies en overnames, het verstrekken en verlenen van financieringen, interne- en externe (spoed)procedures en ook bij herstructureringen. Daarbij hebben wij in onze dagelijkse praktijk een sterke focus op new technology: wij werken op het snijvlak van de techniek en de juridische toepassing daarvan, waarbij wij onze cliënten helpen de techniek toe te passen binnen het huidig wettelijk kader. Ook worden wij aangesteld als curatoren in faillissementen.

 

Watsonlaw bestaat uit een team van ervaren advocaten met een no-nonsens mentaliteit die naast de nodige jaren ervaring ook wetenschappelijk hun sporen hebben verdiend.

 

Wij zijn voortdurend op zoek naar juridisch talent dat de drive heeft om te excelleren, leergierig is en past binnen het team. We staan zowel open voor starters als mensen met ervaring. Ook gemotiveerde studenten die in de afrondende fase van hun WO-studie (bachelor of master) zitten, nodigen we uit te reageren. Tijdens een studentstage kun je op ons kantoor kennismaken met de diversiteit van de dagelijkse rechtspraktijk.

 

Wil jij deel uit maken van een informeel en dynamisch team dat zowel wetenschappelijk als commercieel aan de weg timmert om haar cliënten state-of-art dienstverlening op het hoogste niveau te verlenen?

Neem dan voor nadere informatie contact op met Olaf Poorthuis op 088 – 440 22 00 of per e-mail met CV: o.poorthuis@watsonlaw.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Als Junior Associate maak je direct deel uit van het team.