Camiel Vermeulen

Camiel Vermeulen.  Advocaat

Goed luisteren, koers bepalen en aanpakken. Dat is typisch Camiel. Hij bijt zich in zaken vast en zet alles op alles om optimaal resultaat te behalen, zeker als zaken op scherp staan. Dat is zijn kracht.

 

Camiel is een all round ondernemingsrechtadvocaat, met een sterke focus op (internationaal) contractenrecht. Cliënten roemen Camiel om zijn ‘getting things done’-mentaliteit. Hij is tot op het bot gedreven om het optimale resultaat te behalen, ook als zaken op scherp staan. Door zijn ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van uiteenlopende contracten weet Camiel als geen ander onduidelijkheden en discussies achteraf te voorkomen. Van overnames, (her)investeringsrondes en corporate governance-structuren tot het vastleggen van uitgebreide samenwerkingen tussen cryptobedrijven en -brokers, Camiel werkt oplossingsgericht, altijd vanuit een duidelijk plan en met het oog op de bal, ook daar waar het nieuwe, nog niet eerder bewandelde paden betreft. Dat vraagt niet alleen om een proactieve aanpak, maar vooral ook om kennis van zaken. Camiel weet die twee aspecten met precisie toe te passen als hij aan de slag gaat met de vaak complexe vraagstukken die hem worden toevertrouwd. Daarbij neemt hij cliënten altijd goed mee in zijn processen en doet dat deskundig en doelgericht.

 

Camiel genoot na zijn studie aan de Universiteit Maastricht zijn opleiding bij één van de grotere advocatenkantoren in Noord-Brabant. Daar specialiseerde hij zich in het insolventierecht, ondernemingsrecht en de juridische aspecten van blockchain, smart contracts en tokenization. In 2020 heeft Camiel de Grotius specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren succesvol afgerond.

“Succes is een kwestie van aanpakken”

Expertises.

 

Branches.

  • Food & Agri
  • Medisch
  • Financiële markten
  • Technology
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.