Camiel Vermeulen

Camiel Vermeulen.

Goed luisteren, koers bepalen en aanpakken. Dat is typisch Camiel. Hij bijt zich echt vast en zet alles op alles om het optimale resultaat te behalen, zeker als zaken op scherp staan. Dat is zijn kracht.

 

Cliënten roemen hem om zijn ‘getting things done’-mentaliteit. Camiel is dan ook tot op het bot gedreven om het optimale resultaat te behalen, zeker als zaken op scherp staan. Dat vraagt niet alleen om een proactieve aanpak, maar vooral ook om kennis van zaken. Camiel weet die twee aspecten met precisie toe te passen, zeker wanneer hij aan de slag gaat met de vaak complexe vraagstukken die hem worden toevertrouwd. Hij is daarbij een goede luisteraar die op het eerste gezicht bedachtzaam lijkt, maar zich een oplossingsgerichte denker toont. Hij neemt cliënten heel goed mee in zijn processen en doet dat deskundig en doelgericht. Hij houdt het overzicht en dat werkt heel prettig.

 

Net als zijn collega’s heeft Camiel een bijzondere interesse in new technology en de vertaling daarvan in het recht. Camiel is een corporate lawyer en corporate litigator bij uitstek. Hij maakt complexe overeenkomsten en processtukken en heeft de Grotius specialisatie opleiding Internationaal contracteren succesvol afgerond.

 

Camiel genoot na zijn studie aan de Universiteit Maastricht zijn opleiding bij één van de grotere advocatenkantoren in Noord-Brabant. Daar specialiseerde hij zich in het insolventierecht, ondernemingsrecht, corporate litigation en de juridische aspecten van blockchain, smart contracts en tokenization.

“Succes is een kwestie van aanpakken”

Expertises.

 

Branches.

  • Food & Agri
  • Medisch
  • Financiële markten
  • Technology
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.