Rens Kattenbelt

Rens Kattenbelt.  Advocaat

Zoeken naar creatieve oplossingen. Niet opgeven voordat je er bent. Dat is typisch Rens. Hij houdt van eigen verantwoordelijkheid en komt het best tot zijn recht als hij ruimte krijgt om voor complexe problemen nieuwe en slimme oplossingen te vinden.

 

Rens voelt zich thuis bij ingewikkelde vraagstukken die vragen om innovatieve antwoorden. Waarbij vooral de financiële aspecten van de cryptowereld, waar nog veel terrein ontgonnen moet worden, hem fascineren. Hij krijgt energie van out-of-the-box denken om innovatie mogelijk maken door de grenzen op te zoeken van wat juridisch haalbaar is. En om ruimte te verkennen om de brug tussen het recht en de snelle technologische ontwikkelingen te slaan. Met zijn aandacht voor grote lijnen en vastberadenheid zet hij altijd net dat stapje extra.

 

Rens studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens zijn Master Financieel Recht werd de kiem gelegd voor zijn voorliefde voor blockchain en crypto. Hij studeerde af op de nieuwe EU crypto verordening (MiCA). Als advocaat versterkt Rens daarom ons crypto- en blockchainteam.

 

Meer weten over Rens? Bekijk zijn LinkedIn-profiel.

“Zoeken naar creatieve oplossingen en niet opgeven voordat je er bent.”

Expertises.

 

Branches.

  • Financiële markten
  • Technologie
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.