Beslag, kort geding & spoedprocedures

Here’s our point:
We have what it takes to help you get your fair share.

 

Watsonlaw heeft jarenlange ervaring met juridische procedures, waaronder uiteraard ook spoedprocedures. Deze gebruiken we namelijk vaak als middel om tot een oplossing te komen. Natuurlijk vraagt dat om een heldere strategie en een goede inschatting vooraf. Wanneer zetten we het in? Welke stappen zijn nodig? Is snelheid geboden? Soms is dat, en doortastend zijn, immers nodig om concreet resultaat te behalen. Met reden. Het succesvol voeren van een kort geding of het leggen van beslag vereist snelheid. Alleen op die manier kan recht worden gehaald of verhaal voor een vordering veilig worden gesteld. Watsonlaw is als geen ander in staat binnen korte tijd te reageren en met de klant de juiste stappen te zetten. Of het nu gaat om een incasso kort geding, een beslag of juist opheffing daarvan, maar ook bij voorlopige maatregelen zijn wij bij Watsonlaw dé specialist bij uitstek, die je spoedprocedure tot een optimaal resultaat brengt.

 

Watsonlaw adviseert daarnaast ook in geval van handhaving van een bestuurlijke boete door overheidsorganen. Daarin zijn we actief bij het daadwerkelijk incasseren van de bestuurlijke boete door executoriaal beslag. Met name als het gaat om overheidsorganen heeft Watsonlaw hierbij de krachten gebundeld met Hekkelman Advocaten. Deze strategische samenwerking hebben wij in het leven geroepen om nog meer waarde te kunnen bieden aan onze klanten. Dit doen we door gebruik te maken van elkaars specifieke kennis en ervaring. Lees hier alles over de samenwerking van Watsonlaw en Hekkelman Advocaten.

 

Let op. Een gunstige beslissing van de rechter is echter pas het begin. Want recht hebben is één ding, recht halen is de kunst. Watsonlaw heeft diepgaande kennis van het beslag- en executierecht. Maarten van Ingen is al jaren docent voor de beroepsopleiding Advocatuur en sinds enkele jaren daarvan hoofddocent voor het vak Executie- en Beslagrecht. Zijn ervaring en expertise in combinatie met een enorme betrokkenheid bij de klant garanderen een volledige ontzorging in alle stappen van het proces. Zijn alerte en assertieve benadering van zaken resulteren bovendien in de concretisering van een krachtige strategie en een doelgerichte aanpak. In alle gevallen.

 

Wil je meer weten? Neem voor meer informatie neem contact op met Maarten van Ingen.

Recht hebben is één ding, recht halen is de kunst.

Track record.

 

  • Opeising krediet (ca. € 2 miljoen) gevolgd door pandhoudersbeslag op een groot aantal oldtimers en bijbehorende onderdelen.
  • Diverse procedures in kort geding over opheffing van beslagen en uitwinning van zekerheden.
  • Spoedprocedure met betrekking tot ten onrechte beëindigde managementovereenkomst van een statutair bestuurder.
  • Civielrechtelijke ten uitvoerlegging van diverse bestuursrechtelijke maatregelen zoals bestuurlijke boetes en dwangsommen.