Eline Janssen

Eline Janssen.  Advocaat

Gedreven, resultaatgericht en ondernemend. Dat is typisch Eline. Net zoals haar positieve energie, doorzettingsvermogen en kritische blik.

 

Met haar strategische kijk, hands-on mentaliteit en prettige manier van communiceren is Eline een krachtige ondersteuning van zowel ons crypto- als ondernemingsrechtteam. Cliënten voelen zich bij haar altijd in goede handen.

 

Eline laat zich niet snel gek maken. Haar glas is eerder halfvol dan halfleeg en ze houdt van de breedte van de advocatuur. Ze is niet per se altijd op de voorgrond maar wel iemand die – als het nodig is – een duidelijke en sterke richting kiest. Binnen de cryptopraktijk, die zich ook toelegt op financieelrechtelijke vraagstukken, houdt ze zich bezig met de anti-witwasregelgeving, het voorbereiden en begeleiden van registratie- of vergunningtrajecten bij DNB of de AFM, en met het opstellen van diverse beleidsdocumenten en contracten.

 

Ook als ondernemingsrechtadvocaat ondersteunt Eline cliënten in het binnen- en buitenland. Van contractuele geschillen, overnames en fusies, tot aan faillissementsrechtelijke vraagstukken, haar adviezen zijn altijd to the point, helder en scherp.

 

Eline studeerde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en werd geboeid door verschillende rechtsgebieden zoals het contractenrecht, ondernemingsrecht, goederenrecht, faillissementsrecht en financieel recht. Tijdens haar studie heeft Eline diverse nevenactiviteiten verricht. Momenteel zit Eline in het bestuur van de Jonge Balie Oost-Brabant.

“Eruit halen wat erin zit”

Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.