Cryptoteam Watsonlaw wint BCNL Community Award 2022

Cryptoteam Watsonlaw wint BCNL Community Award 2022

Ons cryptoteam heeft de BCNL Community Award 2022 gewonnen! De award is een initiatief van Blockchain Netherlands Foundation waarbij het publiek in verschillende categorieën kon stemmen. De uitreiking is een onderdeel van Dutch Blockchain Week, die deze week plaatsvindt. Ons team heeft de award in de categorie BCNL Community Award gewonnen door haar betrokkenheid bij de crypto community en de mate waarin ze met grote regelmaat kennis deelt en exposure creëert, met name op het gebied van crypto-regelgeving.

Van pioniers naar experts

Sinds de oprichting van Watsonlaw in 2018 zet het cryptoteam zich in om de juridische wereld van crypto en blockchain voor de community begrijpelijker, overzichtelijker en toegankelijker te maken. Mede-oprichter van Watsonlaw en crypto-expert Willem Jan Smits: “Ik ben allereerst ontzettend trots dat we de Dutch Blockchain Award hebben gewonnen. Juist omdat het een teameffort was. Deze award is een beloning voor de voortdurende inspanningen van ons team om bewustzijn te creëren over de implicaties van snel veranderende regelgeving op het gebied van crypto. Dit doen we om de sector, en onze cliënten in het bijzonder up to date te houden zodat zij zich tijdig kunnen aanpassen aan en voorbereiden op aanstaande wetswijzigingen. Dus dank aan Camiel Vermeulen, Eline Janssen, Inge Lakwijk, Rens Kattebelt, Marlinde Nannings en Jorie Corten. Zonder jullie inspanningen was het niet gelukt. En natuurlijk speciale dank aan onze achterban die met hun stem blijk geeft van waardering van onze inzet’.

Update crypto

Kennisdelen gebeurt op diverse manieren. Zo is er de tweewekelijkse crypto-nieuwsbrief, delen we specifieke ins en outs over cryptowetgeving in diverse podcasts en workshops en schrijven we met grote regelmaat blogs en nieuwsberichten over regelgeving op het gebied van crypto, waaronder de nieuwe verordening Markten in Crypto-Activa (MiCA).