We zijn genomineerd voor Dutch Blockchain Awards 2021!

Watsonlaw_Dutch_Blockchain_Award

We zijn genomineerd voor Dutch Blockchain Awards 2021!

We zijn genomineerd voor de Dutch Blockchain Award! Dat bevestigt dat niet alleen (internationale) cryptobedrijven, maar ook vooraanstaande partijen zoals Blockchain Netherlands Foundation (BCNL) en haar achterban, ons cryptoteam zien als toonaangevend. Als een team dat met state of the art-kennis uitzonderlijke prestaties levert als het gaat om het helpen van cliënten met alle juridische aspecten van blockchain en crypto.

De Dutch Blockchain Awards worden vrijdag 10 december 2021 uitgereikt. Je kunt stemmen tot 5 december. Natuurlijk stellen we ook jouw stem erg op prijs. Stemmen kan op https://blockchain.computable.nl/stem/. Willem-Jan Smits is, als hoofd van onze blockchain- en cryptopraktijk genomineerd in de categorie ‘Impactful person award’.

‘Die nominatie hebben we te danken aan ons hele cryptoteam. Dus dank vooral aan Camiel Vermeulen, Eline Janssen, Inge Lakwijk en Jorie Corten. Zonder hun getting things done-mentaliteit en vasthoudendheid om de fascinerende wereld van blockchain te ontdekken, was deze nominatie niet tot stand gekomen.’