Watson Law en Hekkelman advocaten: een krachtige combinatie.

Samenwerking Watson Law Hekkelman

Watson Law en Hekkelman advocaten: een krachtige combinatie.

Begin dit jaar hebben Watson Law en Hekkelman Advocaten besloten om samen te werken en sterker de toekomst tegemoet te gaan. Het resultaat: een krachtige combinatie in juridische zaken. 

Om ondernemers meer doelgericht te helpen starten, groeien, of stoppen. Om vraagstukken rondom arbeidsrecht, privacy en vastgoed nog effectiever op te lossen. Om blockchain en ICO’s niet alleen financieel, maar ook juridisch nog sterker dicht te timmeren en om overheid en gemeenten nog breder te adviseren en te begeleiden in bestuursrechtelijke zaken. 

Watson Law en Hekkelman Advocaten hebben begin dit jaar besloten de krachten te bundelen. Want door de optelsom van de kennis, kunde en krachten van beide organisaties, kunnen uiteenlopende belangen van cliënten vanuit kantoren in Noord-Brabant én Gelderland vanaf nu nog breder en met nog meer juridische, notariële, financiële en fiscale expertise worden behartigd.  Zo is Hekkelman Advocaten met 80 medewerkers, waarvan 43 advocaten, voor (semi-)overheden en bedrijven een zeer deskundige en betrokken juridische partner, en is Watson Law een kantoor dat zich toelegt op een aantal excellente expertises, zoals blockchain, spoedprocedures, banking & finance en insolventierecht. Daarmee biedt de krachtenbundeling een optimale basis samen te ontwikkelen, samen te groeien en met nog meer expertise in te spelen op de veranderende vraag van de markt. Zo gaan Watson Law en Hekkelman Advocaten samen sterker de toekomst tegemoet. 

Wilt u meer weten over wat Watson Law en Hekkelman Advocaten voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.