Opkomend talent Jorie Corten versterkt ons team

Watsonlaw_Jorie_Corten_nieuws

Opkomend talent Jorie Corten versterkt ons team

Nadat ze in september 2021 al startte als stagiaire, versterkt Jorie Corten nu als juridisch medewerker ons cryptoteam. Een paar korte vragen aan onze nieuwe collega:

Wat typeert het team van Watsonlaw?

‘Diversiteit. Niemand past hier in een hokje. Iedereen is anders en heeft zijn of haar eigen kracht.’ Op de vraag wat de teamleden van Watsonlaw dan bindt, antwoordt ze: ‘De gedrevenheid om samen te willen slagen. Als één iemand slaagt, slaagt het hele team. En als één iemand valt, valt de rest. We doen het echt samen.’

Waar ligt jouw kracht?

‘Mijn kracht is mijn enthousiasme, en als ik ergens voor ga, dan ga ik er voor de volle 100% voor. Privé uit zich dat bijvoorbeeld in het feit dat ik elke ochtend om 6.00 uur in de sportschool te vinden ben. Ik ben niet bang en durf ook risico’s te nemen. Daarbij houd ik van verdieping en nieuw terrein ontdekken. En zolang ik de dingen met plezier doe, is niets me teveel’. 

Wat is jouw stip op de horizon?

‘Ik wil het verschil maken, en niet de kudde volgen. Ik zie mezelf later als ondernemer. Zeker als ik dat kan combineren met mijn voorliefde voor technologische innovatie. Op korte termijn wil ik me vooral vastbijten in disruptive technology. En daar krijg ik bij Watsonlaw een mooie kans voor.’

Wil je meer weten over Jorie? Bekijk haar pagina of LinkedIn-profiel.

Tags: