Nieuwe partner Watsonlaw: Olaf Poorthuis

Nieuwe partner Watsonlaw: Olaf Poorthuis

Verder kijken. Verder denken. Zaken beter uitzoeken. Om vanuit kennis, expertise en een extreem hoge betrokkenheid de leiding te nemen en hands-on oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken, die aansluiten op de praktijk van nu en echt werken in het belang van onze klanten.

Dat is hoe we bij Watsonlaw in korte tijd een eigen unieke positie hebben verworven in de markt en waarmee we groei mogelijk maken. Voor onze klanten én voor ons kantoor. Daarom wordt binnenkort weer een nieuwe partner aan ons expertteam toegevoegd: Olaf Poorthuis. Een korte kennismaking.

Olaf Poorthuis, een gerenommeerd advocaat, curator/bewindsvoerder en OK-functionaris, die in relatief korte tijd een ijzersterke positie heeft verworven binnen het insolventierecht. Als advocaat en vooral als persoon deelt hij onze visie op hoe je met mensen, klanten en hun belangen omgaat. Hij is strategisch sterk, to-the-point, betrokken, toegankelijk en echt klantgericht. Net als wij, houdt Olaf van een uitdaging. Complexe zaken pakt hij dan ook graag aan. Daarbij gaat hij tot het uiterste om het beoogde resultaat te behalen. Soms betekent dat alles op alles zetten om een herstructurering, reorganisatie, doorstart, of verkoop mogelijk te maken. In andere gevallen zet hij als curator of bewindvoerder de benodigde stappen in de afwikkeling van faillissementen of surseances. In welke situatie of fase een onderneming zich ook bevindt, als expert in insolventierecht weet hij als geen ander de kansen, risico’s én scenario’s in te schatten en ondernemingen van gefundeerd advies en begeleiding te voorzien.

Kortom, kiezen voor Watsonlaw is voor Olaf een logische volgende stap. De indrukwekkende internationale staat van dienst die Olaf al bij diverse grote advocatenkantoren heeft opgebouwd, sluit goed aan bij de kennis, kunde en werkwijze van het hoogwaardige expertteam van Watsonlaw. We zien ernaar uit Olaf op 1 oktober aanstaande te verwelkomen en met elkaar weer nieuwe mogelijkheden te creëren voor groei.

Voor meer informatie, of een kennismaking met Olaf, neem contact op.