Watsonlaw verwelkomt advocaat Inge Lakwijk

Watsonlaw_Inge_Lakwijk_nieuwe_medewerker

Watsonlaw verwelkomt advocaat Inge Lakwijk

De mouwen opstropen. Aanpakken. Direct diep de materie induiken. Om vanuit overzicht én inzicht toe te werken naar de best passende oplossing. Zeker in het geval van insolventies vraagt dit om een unieke combinatie van ervaring, expertise en inlevingsvermogen. Precies die combinatie hebben wij gevonden in een nieuw talent waarmee we per 1 maart het team van Watsonlaw hebben versterkt: Inge Lakwijk.

Inge heeft in de afgelopen jaren op diverse fronten haar juridische sporen verdiend.

Als advocaat heeft zij niet alleen ervaring met het insolventierecht. Zij heeft ook een stevige basis in het procesrecht en advisering in ondernemingsrechtelijke geschillen. Haar brede ervaring hierin, aangevuld met haar eigen ondernemersachtergrond, zal bij Watsonlaw goed van pas komen. Zeker bij complexe zaken, waarin het van belang is om snel situaties in te schatten en direct de meest doelgerichte aanpak te volgen. Dat nu, is precies hoe Inge te werk gaat. Wat haar verder typeert, is haar inlevingsvermogen. Zij is analytisch sterk, op de inhoud gericht maar ook in staat de onderneming én de ondernemer erachter te begrijpen. Met die kwaliteiten brengt ze voor alle betrokkenen overzicht, inzicht en rust in een veelal hectische tijd. In faillissementen vecht Inge voor het belang van alle betrokkenen, met oog voor datgene waar de ondernemer doorheen gaat. Net als wij, ziet Inge wat nodig is om de best passende oplossing voor iedere specifieke situatie mogelijk te maken.

Inge heeft bewust voor Watsonlaw gekozen. Met reden. Watsonlaw geeft advocaten de ruimte om creatief en snel te kunnen schakelen en complexe zaken slimmer aan te pakken. Die vernieuwende en eigenwijze kijk op hoe je een advocatenkantoor kunt organiseren sprak Inge enorm aan. Daar draagt ook de positieve teamgeest aan bij. Je samen sterk maken, elkaar scherp houden en trots zijn op prestaties die je samen neerzet. Dat is inderdaad precies waar het team van Watsonlaw voor gaat. Welkom bij Watsonlaw Inge!

Voor meer informatie, of een kennismaking met Inge, neem contact op.