Watson Law en Hekkelman advocaten in 2020: een krachtige combinatie.

Samenwerking Watson Law Hekkelman

Watson Law en Hekkelman advocaten in 2020: een krachtige combinatie.

Begin 2019 hebben Watson Law en Hekkelman Advocaten besloten om samen te werken en sterker de toekomst tegemoet te gaan. Het resultaat: een krachtige combinatie in juridische zaken. Door de optelsom van kennis, kunde en krachten, kunnen uw belangen vanuit kantoren in Noord-Brabant én Gelderland met nog meer expertise worden behartigd.

Het afgelopen jaar heeft deze samenwerking echt vorm gekregen. Voor ons intern, door met regelmaat met elkaar te brainstormen, te overleggen en expertise uit te wisselen. Zo blijven we leren en houden we elkaar scherp. Maar ook voor u, door bij elk conflict, juridisch probleem of gewenst advies dát team aan specialisten samen te stellen, dat u echt verder helpt. Zo hebben we het afgelopen jaar vraagstukken rondom arbeidsrecht en privacy voor diverse klanten samen opgelost. Voor een ondernemer werd een succesvolle reorganisatie doorgevoerd en ook overheden die kampen met handhavingszaken op het vlak tussen civiel-en bestuursrecht hebben we beter kunnen begeleiden. Zo ziet u, Watson Law en Hekkelman: een krachtige combinatie.

Chantal Grouls, Hekkelman Advocaten: “In de zaak die we samen doen, werken we heel pragmatisch met korte lijnen, maar altijd met de specialistische juridische inhoud die nodig is. Dat persoonlijke contact, maar ook het snelle schakelen en elkaar snel weten te vinden is voor mij echt een pluspunt. En daar wordt onze klant echt blij van.”

Wilt u meer weten over wat Watson Law en Hekkelman Advocaten voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.