Thomas Schelfaut

Thomas Schelfaut.  Advocaat

Gewetensvol, gemoedelijk én gedegen. Dat is typisch Thomas. Wat hij zegt raakt de kern en wat hij doet levert resultaat. Dat is precies waar het om draait.

 

Een gewetensvol jurist met kennis van zaken. Thomas begrijpt in alle gevallen exact wat nodig is om complexe ondernemingsrechtelijke zaken tot een goed resultaat te brengen. Iemand die eerder luistert dan spreekt, die eerst denkt en dan doet, maar bovenal echt ondersteuning biedt bij alle stappen van elk proces. Thomas is daarbij voor cliënten een vertrouwde partner, die meedenkt en het belangrijk vindt om tot pragmatische oplossingen te komen die echt werken. Hiervoor moeten soms wegen bewandeld worden die anders zijn dan de gebaande paden. Thomas verstaat die kunst als geen ander. Cliënten omschrijven hem dan ook als een gemoedelijke, maar wel gedegen figuur. Wat hij voor hen doet, doet hij oprecht goed. Dat maakt het verschil.

 

Thomas studeerde aan de Radboud Universiteit met een sterke focus op het ondernemingsrecht. In dat kader heeft Thomas diverse vakken gevolgd aan de Lunds Universitet in Zweden. Na zijn studie genoot Thomas zijn opleiding bij een kantoor in Eindhoven, waar hij zich bezighield met civielrechtelijke vraagstukken en de faillissementspraktijk.

‘Soms ligt de oplossing buiten de gebaande paden”

Expertises.

 

Branches.

  • Bouw & Infra
  • Food & Agri
  • Non profit
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.