Commercial Contracts

Here’s our point:
We have the insights to help you make a bigger impact.

 

Samenwerken betekent samen afspraken maken. Daar weten we bij Watsonlaw alles van. Logisch. Wanneer partijen gaan samenwerken, dan wordt de kern van die samenwerking vastgelegd in commerciële, schriftelijke (of mondelinge) afspraken die tussen partijen gemaakt zijn. Bij het vastleggen van die afspraken helpen we betrokken partijen en bieden we oplossingen aan die perfect aansluiten bij de praktijk. Zo leggen we vast hoe zij gezamenlijk hun ‘business’ gaan doen, wat in dat kader over en weer verwacht wordt en wat er gebeurt wanneer partijen van elkaar af willen of als er conflicten ontstaan. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om hierover vooraf heldere en sluitende afspraken met elkaar te maken, bij voorkeur schriftelijk en ondubbelzinnig.

 

Bij Watsonlaw hebben we ruime ervaring met alles wat komt kijken bij complexe en minder complexe overeenkomsten, zowel in nationaal als internationaal verband. We beschikken bovendien over de meest actuele en uitgebreide kennis met betrekking tot het uitonderhandelen, opstellen, uitvoeren en afwikkelen van gebruikelijke en minder gebruikelijke commerciële contracten.

 

Zoek je een betrokken partner, die je vanaf het begin tot het einde van de contractuele levensloop met jouw contractspartners bijstaat, een partner met een getting things done-mentaliteit, vertrouw dan op de experts van Watsonlaw. We begeleiden je intensief en voor de lange termijn, gericht op mogelijkheden en groei. Ook helpen we je bij alle keuzes die daarbij gemaakt moeten worden. Of het nu gaat om het opstarten van een nieuwe contractuele relatie, het vernieuwen of veranderen van een bestaande relatie of de afwikkeling van een kort- of langlopende contractuele verstandhouding, we hebben de inzichten om je te helpen met je samenwerking meer impact te maken.

 

Wil je meer weten? Neem voor meer informatie neem contact op met Camiel Vermeulen.

Watsonlaw biedt oplossingen die naadloos aansluiten op de praktijk.

Track record.

 

  • Opstellen financieringsdocumentatie met bijbehorende zekerheden.
  • Begeleiding bij (her)inrichting van aandeelhouders-overeenkomsten.
  • Opstellen documentatie aangaande blockchain-based financiering.
  • Advisering over pre-contractuele aansprakelijkheid (tijdens en voorafgaand aan onderhandelingstrajecten).