IJsbrand Reinke

IJsbrand Reinke.  Advocaat

Weloverwogen, fanatiek en doelgericht. Iemand die overzicht en perspectief biedt. Dat typeert IJsbrand. Hij heeft een voorkeur voor complexe puzzels en is ervan overtuigd dat je vanuit de details het verschil kunt maken. Dat biedt kansen.

 

Als IJsbrand ergens aan begint, pakt hij door. Slagvaardig, toegewijd en met oog voor detail. Om zo het optimale resultaat te behalen. Dat vereist soms diep graven en het vermogen om te ordenen waar chaos ontstaat: eerst het speelveld overzien, gedegen onderzoek doen en de complexiteit tot in detail verkennen. Daarna gaat hij recht op zijn doel af. Klanten kunnen rekenen op het zorgvuldig wegen van zijn woorden: uitvoerige argumentatie waar nodig en het achterwege laten van teveel tekst als een pragmatische oplossing binnen handbereik is.

 

Als advocaat versterkt IJsbrand ons insolventie- en ondernemingsrecht-team. Hier krijgt hij een uitgelezen kans om ook zijn bedrijfskunde-bril in de praktijk op te zetten. IJsbrand studeerde Nederlands Recht en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij sloot zijn studies af met twee masters: Onderneming & Recht en Strategic Management.

 

Meer weten over IJsbrand? Bekijk zijn LinkedIn-profiel.

“Vanuit details het verschil maken”

Expertises.

 

Branches.

  • Retail
  • Banking
Wil je weten wat Watsonlaw voor jouw onderneming kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.