Nieuw talent versterkt ons team

WatsonLaw_Mixime_Cornelissen

Nieuw talent versterkt ons team

Maxime Cornelissen start op 2 juni 2020 als juridisch medewerker. Met recht een waardevolle aanvulling op ons team. Een paar korte vragen aan onze nieuwe collega:

Waarom koos je voor Watson Law?

‘Eigenlijk vooral omdat ik positieve geluiden hoorde over dit kantoor. Over de cultuur, de werksfeer en natuurlijk ook hun expertises. Daarbij herkende ik mezelf in de persoon die ze zochten. Iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat, betrokken is en samen met anderen wil groeien.’

Wat typeert jou?

‘Ik ben vooral iemand die open is en ik ben graag onder de mensen. Daarbij daag ik mezelf graag uit. Als ik iets oppak laat ik het niet zomaar meer los. Tijdens mij studie heb ik bewust de lat hoog gelegd door te kiezen voor twee masters. Zo betrof mijn master ondernemingsrecht een interessant maar ook ingewikkeld vraagstuk op het snijvlak tussen het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Daar wilde ik me echt in verdiepen en vastbijten. Mijn master strafrecht heeft mij veel geleerd over het gedrag van mensen, iets waar ik nu en in de toekomst zeker veel aan kan hebben.’ 

Hoe zie je jezelf over een jaar?

‘Vooral blijven wie ik ben. Iemand die wil groeien, die samen met het team, zowel kantoor als klanten vooruit wil helpen.’

Wil je meer weten over Maxime? Bekijk haar LinkedIn-profiel.