Nieuw talent versterkt ons team: Laura Verkerk

Watsonlaw_Laura-Verkerk_nieuws

Nieuw talent versterkt ons team: Laura Verkerk

Laura Verkerk start op 1 juni 2021 als juridisch medewerker. Met recht een waardevolle aanvulling op ons team. Een paar korte vragen aan onze nieuwe collega:

Waarom koos je voor Watsonlaw?

‘Ik heb eigenlijk heel bewust en gericht gesolliciteerd. Ik zie Watsonlaw als een onderscheidend kantoor dat wetenschappelijk aan de weg timmert en zichzelf ook steeds blijft vernieuwen. Sommige dingen zijn ook best revolutionair te noemen. Dat inspireert me. Mooi dat alles ook meteen klikte en dat de bedrijfscultuur zo aansloot.’

Wat typeert jou?

Ik ben doortastend. De stip op de horizon verlies ik nooit uit het oog. Als ik een doel voor ogen heb, dan doe ik er alles aan dat doel ook te bereiken. Tijdens mijn studie werd ik al heel vroeg geboeid door het insolventierecht. Daar heb ik dan ook al mijn zinnen op gezet. Steeds had ik dat ene doel voor ogen, dat ik verder wilde in het insolventierecht en herstructurering. Verder voel ik me als een vis in het water in dynamische situaties. Korte lijnen, snel moeten schakelen, alles in rap tempo moeten overzien. Dat in combinatie met aanvoelen hoe een ondernemer denkt en daar op in kunnen spelen, dat boeit me.’

Wat is jouw stip op de horizon nu?

‘Dit jaar wil ik vooral mijn softskills versterken en me verder verdiepen, vooral ook in het ondernemingsrecht. Kortom, mijn stip op de horizon nu? Ik wil elke dag weer een duidelijke stap zetten in mijn persoonlijke groei en expertise: van vakmanschap naar meesterschap.’

Wil je meer weten over Laura? Bekijk haar pagina en LinkedIn-profiel.