Mergers & Acquisitions en Real Estate

Building
a framework
for growth
Our point
of view:

Here’s our point:
We can lay out the bricks that help build your business.

Ondernemen is ook risico’s nemen. Risico’s die op de loer liggen, als de focus wordt verlegd en ondernemingen worden afgestoten. Daarnaast zijn er risico’s die kunnen juist ontstaan bij het binnenhalen van complementaire activiteiten die moeten bijdragen aan het verkrijgen van schaalgrootte. De advocaten van Watsonlaw hebben jarenlange ervaring met overnames en bedrijfsverkopen. Daardoor zien we niet alleen de juridische kant van de transactie, maar ook het economische aspect en mogelijke impact ervan op langere termijn.

 

Of je nu een activa- of aandelentransactie voor ogen hebt, wij begeleiden het traject van begin tot eind: van de LOI tot de SPA. Daarbij houden we steeds een scherp oog op de bal, zodat je juist beheerste risico’s kunt nemen die het ondernemen mogelijk maken en niet bemoeilijken. En omdat bij overnames vaak ook huur of (ver-)koop van vastgoed betrokken is, kun je erop rekenen dat de advocaten van Watsonlaw ook daar zeer brede ervaring hebben. Zo helpen we je stap voor stap, steen voor steen te bouwen aan je zaken en de groei daarvan.

 

Wil je meer weten? Neem voor meer informatie neem contact op met Camiel Vermeulen, Maarten van Ingen of Thomas Schelfaut.

Op onze getting-things-done-mentaliteit kun je bouwen.