Corporate Litigation en Spoedprocedures

Building
a framework
for growth
Our point
of view:

Here’s our point:
We can do what needs to be done to make you win.

Niemand zit op een rechtszaak te wachten. Toch is soms een procedure nodig om een geschil met goed resultaat op te lossen. Procederen is een kunst. Er komt veel meer bij kijken dan alleen gedegen kennis van het recht. Het vraagt ook om de vaardigheid om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden, de juridisch relevante zaken op de juiste manier te belichten en, niet te vergeten: strategisch inzicht. Daarnaast is gedegen kennis van procedurele regels cruciaal. Om snel en met resultaat te schakelen, moet je de spelregels kennen en doeltreffend toepassen.

 

Watsonlaw heeft jarenlange ervaring met veel juridische procedures, waaronder spoedprocedures. Het succesvol voeren van een kort geding of het leggen van beslag vereist snelheid. Alleen op die manier kan recht worden gehaald of verhaal voor een vordering veilig worden gesteld. Het team van Watsonlaw is als geen ander in staat binnen korte tijd te reageren en met de cliënt de juiste stappen te zetten. Of het nu gaat om een incasso kort geding, een (opheffing van een) beslag of voorlopige maatregelen, Watsonlaw is dé specialist bij uitstek die je spoedprocedure tot een optimaal resultaat brengt.

 

Een gunstige beslissing van de rechter is echter pas het begin. Met reden. Want recht hebben is één ding, recht halen is de kunst. Watsonlaw heeft diepgaande kennis van het beslag- en executierecht. Maarten van Ingen is al jaren docent voor de beroepsopleiding Advocatuur en sinds enkele jaren daarvan hoofddocent voor het vak Executie- en Beslagrecht. Je zaken zijn bij hem dus in goede handen.

 

Wil je meer weten? Neem voor meer informatie neem contact op met Maarten van Ingen.

Recht hebben is één ding, recht halen is de kunst.