Career

Carrière: Advocaat-stagiaire ondernemings- en insolventierecht.

 

Watsonlaw staat ondernemers bij op voor hen cruciale momenten, zoals bij overname- of financieringstrajecten, herstructureringen en zakelijke geschillen. Met een hands-on-mentaliteit zoeken we naar oplossingen die aansluiten op de praktijk. Topkwaliteit en maximale cliënttevredenheid staan daarbij voorop. Daarnaast treden de advocaten van Watsonlaw regelmatig op als curator in faillissement, bewindvoerder in surseance van betaling en waar mogelijk ook als herstructureringsdeskundige in het kader van de Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA).

 

We zijn een kantoor met ervaren en gedreven advocaten. Out of the box kunnen denken, zaken net iets beter uit willen zoeken en resultaat gericht zijn, is wat hen typeert. Naast de nodige jaren ervaring hebben zij ook wetenschappelijk hun sporen verdiend. Ter uitbreiding van onze teams ondernemingsrecht en insolventierecht zijn wij op zoek naar een (beginnend) advocaat-stagiaire (“Junior Associate”).

 

Als Junior Associate maak je direct deel uit van het team. Dat betekent dat je vanaf het begin deelneemt aan gesprekken met cliënten en dat je zelfstandig werkt binnen de bestaande praktijk. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid. Ons kantoor kenmerkt zich door een informele en prettige werksfeer, korte lijnen en ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Watsonlaw biedt daarbij een brede opleiding binnen haar specialismen, waarbij je tot volwaardig advocaat wordt opgeleid en daarmee ook de nodige proceservaring opdoet. Naast de verplichte beroepsopleiding kun je nadere cursussen volgen.

Wil jij deel uitmaken van een informeel en dynamisch team dat zowel wetenschappelijk als commercieel aan de weg timmert om haar cliënten state-of-art dienstverlening op het hoogste niveau te verlenen?

 

Wij bieden:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische en open werkomgeving
 • Ruime ontplooiings- en specialisatiekansen
 • Een goede opleiding en begeleiding

 

Wij vragen:

 • Een afgeronde studie Nederlands recht met uitstekende cijfers
 • Sterke belangstelling voor ondernemingsrecht en insolventierecht
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een commerciële en doelgerichte instelling
 • Enthousiasme, zelfstandigheid, proactiviteit en ambitie
 • Sociale vaardigheden en betrokkenheid

Interesse in deze functie? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten naar o.poorthuis@watsonlaw.nl.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Meer informatie?

Neem voor nadere informatie contact op met Olaf Poorthuis op 088 – 440 22 00 of per email: o.poorthuis@watsonlaw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

As Junior Associate you are directly part of the team.