Advocaat-stagiaire/advocaat-medewerker ondernemings- en insolventierecht

Carrière: Advocaat-stagiaire/advocaat-medewerker ondernemings- en insolventierecht.

 

Watsonlaw staat ondernemers bij op voor hen cruciale momenten, zoals bij overname- of financieringstrajecten, herstructureringen en zakelijke geschillen. Met een hands-on-mentaliteit zoeken we naar oplossingen die aansluiten op de praktijk. Topkwaliteit en maximale cliënttevredenheid staan daarbij voorop. Onze advocaten treden daarnaast regelmatig op als curator in faillissement, bewindvoerder in surseance van betaling en waar mogelijk ook als herstructureringsdeskundige in het kader van de Wet homologatie onderhands akkoord (WHOA).

 

We zijn een kantoor dat zich onderscheidt van andere kantoren. Door hoe we werken en wie we zijn. Klanten ervaren ons als betrokken, laagdrempelig en als een kantoor met weinig bla bla. Naast de nodige jaren ervaring hebben onze advocaten ook wetenschappelijk hun sporen verdiend. Out of the box denken, zaken net iets beter uit willen zoeken, en resultaatgericht zijn, is wat ons verder typeert.

 

Ter uitbreiding van ons team ondernemings- en insolventierecht zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire of een (beginnend) advocaat-medewerker.

 

Bij Watsonlaw maak je direct deel uit van het team. Dat betekent dat je, ook als advocaat-stagiaire vanaf het begin deelneemt aan gesprekken met cliënten en dat je zelfstandig werkt binnen de bestaande praktijk. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid. Ons kantoor kenmerkt zich door een informele en prettige werksfeer, korte lijnen en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Teamprestaties staan bij ons voorop en we geven talent de kans om tot bloei te komen. Watsonlaw biedt daarbij een brede opleiding binnen haar specialismen, waarbij je als advocaat-stagiaire tot volwaardig advocaat wordt opgeleid en daarmee ook de nodige proceservaring opdoet. Naast de verplichte beroepsopleiding kun je nadere cursussen volgen.

 

Wij bieden:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische en open werkomgeving
 • Ruime ontplooiings- en specialisatiekansen
 • Een goede opleiding en begeleiding

 

Wij vragen:

 • Een afgeronde studie Nederlands recht met uitstekende cijfers of een net afgeronde Beroepsopleiding Advocaten
 • Sterke belangstelling voor ondernemingsrecht en insolventierecht
 • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een commerciële en doelgerichte instelling
 • Enthousiasme, zelfstandigheid, proactiviteit en ambitie
 • Sociale vaardigheden en betrokkenheid

Interesse in deze functie? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten naar o.poorthuis@watsonlaw.nl.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Meer informatie?

Neem voor nadere informatie contact op met Olaf Poorthuis op 088 – 440 22 00 of per email: o.poorthuis@watsonlaw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Als Junior Associate maak je direct deel uit van het team.